Skip to Main Content
LibGuides

Byggnads- och samhällsteknik, Raseborg

Var hittar man tidskrifter och artiklar?

Novia - Tidskrifter

Söka tidskrifter i Finna

Novias e-tidskrifter hittar du i Tritonias Finna genom att söka på t ex titel eller ISSN-nummer. De tryckta tidskrifter som beställs till campus finns i tidskriftsskåpen i entréen.
 

Novia - Artiklar

Artikelsökning i Finna

Med funktionen Sök artiklar hittar du forskningspublikationer, artiklar och e-böcker inom olika vetenskapsområden och från olika utgivare i elektronisk form.
 

Google Scholar

Google Scholar är en söktjänst för att hitta vetenskapliga material tillgängligt på webben. Alla sökresultat är dock inte vetenskapliga. Sökresultaten inkluderar publikationer, konferenspublikationer, böcker, abstracts och artiklar.

Databaser

Finnas artikelsökning och Google Scholar omfattar inte alla informationskällor. Databasernas egna gränssnitt erbjuder mångsidigare möjligheter att avgränsa sökningen. Länkar till databaserna hittar du i LibGuides eller Finna.

Guide för informationssökning

Google Scholar

Google Scholar Search

Google Scholar är en söktjänst för att hitta vetenskapliga material tillgängligt på webben. Alla sökresultat är dock inte vetenskapliga.

Tiläggsuppgifter

Google Scholar bibliotekslänkar

Med Google Scholars bibliotekslänkar är det nu ännu enklare att använda e-material. Aktivera tjänsten så visas länkar till Novias licensbelagda material i samband med sökträffarna - även på distans!

Ta kontakt

   Informatiker Malin Wikström-Orre  
Ekenäs bibliotek/YH Novia
malin.wikström-orre@novia.fi
tfn 019 224 8141
019 289 2950 (lånedisken)
Tillgänglighetsutlåtande Saavutettavuusseloste