Skip to Main Content
LibGuides

Musik

Var hittar man tidskrifter och artiklar?

Novia - Tidskrifter

Söka tidskrifter i Finna

I Finna hittar du tryckta tidskrifter och e-tidskrifter som finns i bibliotekets samlingar genom att söka på t ex titel eller ISSN-nummer.
 

Novia - Artiklar

Artikelsökning i Finna

Med funktionen Sök artiklar hittar du forskningspublikationer, artiklar och e-böcker inom olika vetenskapsområden och från olika utgivare i elektronisk form.

Google Scholar

Google Scholar är en söktjänst för att hitta vetenskapliga material tillgängligt på webben. Alla sökresultat är dock inte vetenskapliga. Sökresultaten inkluderar publikationer, konferenspublikationer, böcker, abstracts och artiklar.

Databaser

Finnas artikelsökning och Google Scholar omfattar inte alla informationskällor. Databasernas egna gränssnitt erbjuder mångsidigare möjligheter att avgränsa sökningen. Länkar till databaserna hittar du i LibGuides eller Finna.

Guide för informationssökning

Övriga bibliotekskataloger

Google Scholar

Google Scholar Search

Google Scholar är en söktjänst för att hitta vetenskapliga material tillgängligt på webben. Alla sökresultat är dock inte vetenskapliga.

Tiläggsuppgifter

Google Scholar bibliotekslänkar

Med Google Scholars bibliotekslänkar är det nu ännu enklare att använda e-material. Aktivera tjänsten så visas länkar till Novias licensbelagda material i samband med sökträffarna - även på distans!

Övriga högskolors databaser

Vid Tritonia Allegro har du möjlighet att utöver Novias e-material även använda Centria yrkeshögskolas e-material.

Fråga mera vid lånedisken!

Ta kontakt

   Bibliotekssekreterare: Tina Hagnäs-Dubloo
tina.hagnas-dubloo(a)tritonia.fi, 06 328 5136
Tillgänglighetsutlåtande Saavutettavuusseloste